Afroart - Julgranspynt Mus med Tröja Filt 13 cm

Jämför produkt Afroart - Julgranspynt Mus med Tröja Filt 13 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julgranspynt Mus med Tröja Filt 13 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Julgranspynt i handtovad ull från Afroart. Denna söta mus med grön jacka och röd mössa ger din gran ett charmigt och härligt utseende.

Gjord för hand i Nepal som har en flerårig tradition inom hantverket. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Julgran 9 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med ett passande mumin motiv från Muurla.

Vad passar bättre att pryda din julgran med än en julgranskula med motiv av mumin och snorkfröken som just dansar runt en julgran i full skrud?

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv bestående av Mumin och Snorkfröken som dansar runt en julgran.

Denna julkula med mumin från Muurla är 9 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Riedel

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Le Creuset

Se alla produkter
Satin påslakanset

Satin påslakanset från Premium Collection

Se alla produkter