Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Girlang Stars on String 2,5x450 cm Röd

Beställ Afroart - Girlang Stars on String 2,5x450 cm Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Girlang Stars on String 2,5x450 cm Röd inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Handgjord girlang med stjärnor från Afroart. Dekorera ditt hem med denna fina, handgjorda girlang med stjärnor från Afroart.

Funkar perfekt att både hänga i fönstret eller på bordet som utsmyckning. Kan givetvis även användas som julgirlang och juldekoration för att skapa härlig julstämning i ditt hem.Girlangen är tillverkad i Bangladesh av lokala hantverkare som genom att vika palmblad har skapat stjärnorna som är sammankopplade av en bomullstråd.

Finns i fler färger. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Afroart - Girlang Snöflingor Bomull 205 cm Vit

Handgjord girlang med snöflingor från Afroart. Den här fina girlangen gör sig vacker oavsett var den placeras i hemmet. Kanske dukar du upp till en middagsbjudning och dekorerar bordet med den eller kanske hänger den i fönstret och speglar snöflingorna utanför?

Girlangen med snöflingor är även perfekt för att användas som julgirlang. Häng den i julgranen eller placera den på julbordet för att skapa en härlig julstämning i ditt hem!

Tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta. Nepal är känt för tillverkning av papper för hand och har lång tradition inom detta hantverk.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Vintage

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gustavsberg

Se alla produkter
Skärmaskiner

Skärmaskiner från Graef

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter