Afroart - Brush Julpynt Elefant/gran 14x17 cm

Beställ Afroart - Brush Julpynt Elefant/gran 14x17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Brush Julpynt Elefant/gran 14x17 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Fint handgjort julpynt i palmfiber från Afroart, föreställande en elefant med en gran på ryggen. En mycket passande dekoration att låta hänga bland granens grenar i jul.

Ett tillskott till julsamlingen att skapa nya härliga minnen kring. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Rolf Berg Keramik - Microtomte på Skidor 8 cm

En microtomte från Rolf Berg ståendes på ett skidor. Denna härliga jultomte kommer höja julstämningen oavsett var den får ta plats i hemmet. Tomten är handgjord och tillverkad i Eskilstuna.

Stjärngosse handgjord i keramik av Rolf Berg i Eskilstuna. Med denna placerad i hemmet blir julstämningen ett faktum. Låt den stå för sig själv och sprida stjärnglans eller låt den stå i grupp med andra keramik tomtar eller stjärngossar.

Keramik föremålen är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad. Fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.

Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många. Hans produkter är kända för sitt skickliga hantverk och fantastiska kvalité.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Kosta Boda

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Epic Spice

Se alla produkter
Wokpannor

Wokpannor från Fiskars

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Vintage

Se alla produkter