Sidan innehåller annonslänkar
Georg Jensen

2020 Julprydnad Isnejlika Palladium

Kontrollera pris

Köp nu

Vacker julprydnad Isnejlika från Georg Jensen, designad av Sanne Lund Traberg, kan hängas på många platser i hemmet; i fönstret, på en ensam kvist men kanske först och främst julgranen. Sanne har inspirerats av sin egen vinterträdgård och av Karl Blossfeldts närbilder av blommor från början av förra seklet. Smycka därhemma med denna Isnejlika, garanterat en storfavorit bland julprydnaderna i många år framöver. Finns i två olika färger, guld respektive palladium. Från Georg Jensen kommer varje år en ny kollektion med olika teman och designers, vackra att samla och spara och ta fram ju efter jul.


Jämför produkt 2020 Julprydnad Isnejlika Palladium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2020 Julprydnad Isnejlika Palladium i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Juldekorationer
Artikelnummer: 119536
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dekorationsartiklar övrigt

Dekorationsartiklar övrigt från Boubouki

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från PR Home

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bungalow

Bungalow är ett slags hus. Ordet härstammar från hindiordet baṅglā, som beskriver att huset är i bengalstil. Ordets betydelse varierar över världen, men vanligtvis avses ett fristående envåningshus, ofta med en veranda.Ordet användes på svenska på 1950- och 1960-talet ofta för att beteckna ett småhus i stadsmiljö.

Princess

Princess kan syfta på: Princess Yachts – en båttillverkare Austin Princess – en serie personbilar, tillverkad av Austin och Vanden Plas mellan 1947 och 1968 Leyland Princess – en personbil, tillverkad av British Leyland mellan 1975 och 1982 Saunders-Roe Princess – en brittisk passagerarflygbåt (1952) Princess – en brittisk popsångerska, se Desiree Heslop Princess (film)