Sidan innehåller annonslänkar

2020 Julprydnad Isnejlika Palladium

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vacker julprydnad Isnejlika från Georg Jensen, designad av Sanne Lund Traberg, kan hängas på många platser i hemmet; i fönstret, på en ensam kvist men kanske först och främst julgranen. Sanne har inspirerats av sin egen vinterträdgård och av Karl Blossfeldts närbilder av blommor från början av förra seklet.

Smycka därhemma med denna Isnejlika, garanterat en storfavorit bland julprydnaderna i många år framöver. Finns i två olika färger, guld respektive palladium.

Se gärna också

Rolf Berg Keramik - Tomte i stubben Ljus 25 cm

Handgjord tomte av keramik, tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Tomten har plats för ett kronljus. Jultomtarna är välkända för sitt genuina nordiska utseende och för sin goda kvalitet och skapar julstämning oavsett var de placeras. Perfekt att ta med som adventspresent eller att samla till sig själv.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024