Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Snöflinga

Jämför produkt Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Snöflinga online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Snöflinga i kategorin Julbelysning här hos oss.

Produktinformation

Adventsstjärna i en vacker design. Med formen av en snöflinga förgyller den ditt fönster - när du tänder lampan strilar lampans ljus genom det varmvita pappret och skapar en härlig stämning.

Stjärnan består av fler lager vikt papper som skapar struktur till ljuskällan. Handgjord och tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta.

Landet har en lång tradition av att tillverka papper för hand och är känt för sitt skickliga hantverk. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.Adventsstjärnan monteras enkelt i tre delar som fäster i varandra med hjälp av magneter. Finns i fler storlekar.

Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Boska Holland

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Åry Home

Se alla produkter
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Rörstrand

Se alla produkter