Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Flake Adventsstjärna 37 cm

Beställ Afroart - Flake Adventsstjärna 37 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Flake Adventsstjärna 37 cm inom kategorin Julbelysning.

Produktinformation

Adventsstjärna i en vacker design med ett prickigt mönster. Med formen av en snöflinga förgyller den ditt fönster - när du tänder lampan strilar lampans ljus genom det varmvita pappret och skapar en härlig stämning.

Stjärnan består av fler lager vikt papper som skapar struktur till ljuskällan. Handgjord och tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta.

Landet har en lång tradition av att tillverka papper för hand och är känt för sitt skickliga hantverk. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.Adventsstjärnan monteras enkelt i tre delar som fäster i varandra med hjälp av magneter. Finns i fler storlekar och färger.

Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Spiegelau

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Cult Design

Se alla produkter
Handtvål

Handtvål från hemtex

Se alla produkter