Sidan innehåller annonslänkar

Riviera stripe kylväska multi

-50%

Beställ Riviera stripe kylväska multi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Riviera stripe kylväska multi inom kategorin Homewear.

Produktinformation

Randig kylväska med två rejäla handtag som gör att du kan bära den över axeln. Kylväskan rymmer 17,5 liter och passar perfekt både till stranden och till picknicken. .

Se gärna också

Safi väska natur

Strandväska av naturmaterial med rem i läderimitation. En lika fin som praktisk strandväska med lagom långa handtag som gör att du antingen kan hålla den i handen eller bära den på axeln. En lagom stor väska som kan användas som strandväska, till picknicken eller shoppingen. Väskan har en tygklädd insida.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson