Höllviken

12 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Höllviken så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Höllviken så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Höllviken

Hitta produkter inom kategorin Höllviken till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Höllviken.

Höllviken är en ort i Vellinge kommun i Skåne län. Före 2015 utgjorde Höllviken en separat tätort, vilket även gällde bebyggelsen belägen väster om kanalen, Ljunghusen. 2015 klassades bebyggelse i de två orterna som en gemensam tätort med namnet Höllviken och Ljunghusen. Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge, i väster mot tätorten Ljunghusen som tar vid på andra sidan kanalen, i norr mot viken Höllviken, som är en del av Öresund, och i söder mot Kämpingebukten, som är en del av Östersjön. Den kilometerlånga sandstranden som sträcker sig längs Kämpingebukten är en del av ett trettio hektar stort naturreservat.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Höllviken vitrinskåp ljusgrå/ marmor, Mavis