Afroart - Påsk Pappers Fjädrar 6-pack Flerfärgade

Beställ Afroart - Påsk Pappers Fjädrar 6-pack Flerfärgade på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Påsk Pappers Fjädrar 6-pack Flerfärgade inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Påsk Pappers Fjädrar 6-pack från Afroart är ett fint alternativ till riktiga fjädrar i ditt påskris. 6 stycken handgjorda påskdekorationer tillverkade av papper i en stämningsfull färgskala med vackra mönster för att fästa i ditt påskris.

Att ta in ris till påsk är en fin gammal fin tradition där de krispigt gröna knopparna ger oss en föraning om att våren snart är här. Du hittar flera vackra dekorationer från Aftoart att dekorera ditt påskris medAfroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Nääsgränsgården - Höna Savanna 9 & 13 cm 2-pack

Höna Savanna 9 & 13 cm 2-pack från Nääsgränsgården är ett set med två av de klassiska hönorna men i en mer grafisk look, i svart, vitt och guld. De charmiga hönorna med droppformad kropp och lite tokiga uttryck är den lätt att tycka om - perfekt att ta med som gå bort-present istället för en påsklilja!

Höna har blivit en av Nääsgränsgårdens stora klassiker genom åren, Höna finns i många olika storlekar och färger, från påskens glada färgpalette till mer klassiska färger som kan stå framme hela året om.

Alla hönor är handmålade, därför kan det förekomma avvikelser mellan bild och produkt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Åry Home

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Rosendahl

Se alla produkter