Afroart - Påsk Papier Maché Påskägg Gul

Beställ Afroart - Påsk Papier Maché Påskägg Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Påsk Papier Maché Påskägg Gul inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Påsk Papier Maché Påskägg från Afroart, tillverkade i papier maché som väger lite och inte tynger ned grenarna i ditt påskris. Påskäggen finns i tre olika färgkombinationer som även matchar fint ihop.Du hittar flera vackra dekorationer från Aftoart att dekorera ditt påskris medAfroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Kon 9,7 cm Förgylld

Christmas Collectibles Julhänge Kon formgiven av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen 2022 är en detaljerad kon eller strut med ett vackert spetsliknande mönster.

Julhänget passar perfekt i din julgran men kan också komma att bli en uppskattas gåva till någon du håller av. Oavsett kommer den skapa en härlig julstämning med en stil som aldrig blir omodern,

Finns i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Iittala

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Yaxell

Se alla produkter
Snuttefiltar  Tvättlappar

Snuttefiltar Tvättlappar från Little Roomies

Se alla produkter
Sauteuser

Sauteuser från de Buyer

Se alla produkter