Afroart - Påsk Papier Maché Påskägg Grå

Jämför produkt Afroart - Påsk Papier Maché Påskägg Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Påsk Papier Maché Påskägg Grå i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Påsk Papier Maché Påskägg från Afroart, tillverkade i papier maché som väger lite och inte tynger ned grenarna i ditt påskris. Påskäggen finns i tre olika färgkombinationer som även matchar fint ihop.Du hittar flera vackra dekorationer från Aftoart att dekorera ditt påskris medAfroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Förgylld

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Doftljus

Doftljus från Blomus

Se alla produkter
Tavlor  Posters

Tavlor Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kosta Boda

Se alla produkter