Afroart - Påsk Hänge Kanin Lila Rock

Jämför produkt Afroart - Påsk Hänge Kanin Lila Rock online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Påsk Hänge Kanin Lila Rock i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Påsk Hänge Kanin Lila Rock från Afroart är ett näpet påskhänge, handgjort av handtovad ull med en teknik som kallas nålfiltning. Den lilla kaninen kommer att göra sig fint i ditt påskris eller varstans du behöver påskpynta lite extra fint. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Pläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lådor

Lådor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Mitt & ditt

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Arne Jacobsen

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rosendahl

Se alla produkter