Afroart - Påsk Hänge Ägg Papp 10-pack Natur

Jämför produkt Afroart - Påsk Hänge Ägg Papp 10-pack Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Påsk Hänge Ägg Papp 10-pack Natur i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Påskpynt i set om 10 stycken ägg i naturfärgad papp från Afroart, perfekt för dig som vill pynta inför påsken med en lite mer stilistiskt och diskret stil.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Förgylld

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Vintage

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Dorre

Se alla produkter