Afroart - Julhänge Quilled Mini 6-pack

Beställ Afroart - Julhänge Quilled Mini 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julhänge Quilled Mini 6-pack inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Quilled Mini Julhänge från Afroart är tillverkade i papper och kommer i ett 6-pack.De söta stjärnliknande julhängena i snurrat papper är ca 4,5 cm i diamater och är ett elegant julpynt i all sin enkelhet.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julkula 5,4 cm Guld

Sanne Lund Traberg har gjort sin tolkning av en klassisk julkula som 2022 års Christmas Collectibles för Georg Jensen. Inspirerad av sina barndomsminnen har Sanne skapat en vackert genombruten kula som kommer reflektera ljuset runt den vackert.

Skapa en stämningfull känsla inför julen genom att dekorera din gran eller ditt hem med dessa moderna klassiker, tidlös dekoration som aldrig kommer bli omodern.

Julkulan finns även den i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Smörknivar

Smörknivar från Sabre

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bitz

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter