Afroart - Julhänge Mus med Väska 10 cm

Jämför produkt Afroart - Julhänge Mus med Väska 10 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Mus med Väska 10 cm i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Mus med Väska från Afroart är ett handgjort julhänge i tovad ull. Den lilla vita musen med grå sjal och korg på armen blir ett gulligt julpynt hemma hos dig eller varför inte ge bort den i present när du ska på glöggmingel?Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Afroart - Påsk Pappers Fjädrar 6-pack Flerfärgade

Påsk Pappers Fjädrar 6-pack från Afroart är ett fint alternativ till riktiga fjädrar i ditt påskris. 6 stycken handgjorda påskdekorationer tillverkade av papper i en stämningsfull färgskala med vackra mönster för att fästa i ditt påskris. Att ta in ris till påsk är en fin gammal fin tradition där de krispigt gröna knopparna ger oss en föraning om att våren snart är här. Du hittar flera vackra dekorationer från Aftoart att dekorera ditt påskris med

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Normann Copenhagen

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kosta Boda

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från de Buyer

Se alla produkter
Påskpynt

Påskpynt från hemtex

Se alla produkter