Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Julhänge Kotte

Beställ Afroart - Julhänge Kotte på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julhänge Kotte inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Julhänget Kotte från Afroart mäter 8 cm i diameter och är tillverkad i bomullspapper. De stilrena kottarna finns i två storlekar och är fina att blanda in i den traditionella julgrnaspyntningen men även fina att använda i en mer monokron pyntning om du till exempel vill göra en en enfärgad gran.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Nääsgränsgården - Höna Savanna 9 & 13 cm 2-pack

Höna Savanna 9 & 13 cm 2-pack från Nääsgränsgården är ett set med två av de klassiska hönorna men i en mer grafisk look, i svart, vitt och guld. De charmiga hönorna med droppformad kropp och lite tokiga uttryck är den lätt att tycka om - perfekt att ta med som gå bort-present istället för en påsklilja!

Höna har blivit en av Nääsgränsgårdens stora klassiker genom åren, Höna finns i många olika storlekar och färger, från påskens glada färgpalette till mer klassiska färger som kan stå framme hela året om.

Alla hönor är handmålade, därför kan det förekomma avvikelser mellan bild och produkt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serviser set

Serviser set från Rörstrand

Se alla produkter
Muggar

Muggar från House Doctor

Se alla produkter
Durkslag

Durkslag från Kockums

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Vintage

Se alla produkter