Afroart - Julhänge Kotte-Mini 6-pack Beige

Jämför produkt Afroart - Julhänge Kotte-Mini 6-pack Beige online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Kotte-Mini 6-pack Beige i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Kotte Mini i 6-pack från Afroart är den mindre varianten av det klassiska julpyntet.Minikottarna mäter 4 cm i diameter och är tillverkade i bomullspapper. De stilrena kottarna finns i två storlekar och är fina att blanda in i den traditionella julgrnaspyntningen men även fina att använda i en mer monokron pyntning om du till exempel vill göra en en enfärgad gran.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Pläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Hay

Se alla produkter
Satin påslakanset

Satin påslakanset från Premium Collection

Se alla produkter
Utemöbler

Utemöbler från Forms & Objects

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Blendtec

Se alla produkter