Afroart - Julhänge Ko Ballerina 10 cm

Jämför produkt Afroart - Julhänge Ko Ballerina 10 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Ko Ballerina 10 cm i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Afroarts Julhänge Ko med en rosa tyllkjol - en riktigt ballerina.Låt den söta svart-vita ballerina kon pryda din julgran i år, som kontrast till de mer traditionella julgranspyntet.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Afroart - Påsk Pappers Fjädrar 6-pack Flerfärgade

Påsk Pappers Fjädrar 6-pack från Afroart är ett fint alternativ till riktiga fjädrar i ditt påskris. 6 stycken handgjorda påskdekorationer tillverkade av papper i en stämningsfull färgskala med vackra mönster för att fästa i ditt påskris. Att ta in ris till påsk är en fin gammal fin tradition där de krispigt gröna knopparna ger oss en föraning om att våren snart är här. Du hittar flera vackra dekorationer från Aftoart att dekorera ditt påskris med

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Bitz

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Iittala

Se alla produkter