Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Julhänge Hund 9 cm

Beställ Afroart - Julhänge Hund 9 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julhänge Hund 9 cm inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Julhänge Hund från Afroart är en fint sittande hund i grön tomteluva.Den näpna hunden passar perekt att hänga i granen eller varför inte ge bort i julklapp till någon som älskar hundar?Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Afroart - Julhänge Kotte-Mini 6-pack Beige

Kotte Mini i 6-pack från Afroart är den mindre varianten av det klassiska julpyntet.

Minikottarna mäter 4 cm i diameter och är tillverkade i bomullspapper. De stilrena kottarna finns i två storlekar och är fina att blanda in i den traditionella julgrnaspyntningen men även fina att använda i en mer monokron pyntning om du till exempel vill göra en en enfärgad gran.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Slevar

Slevar från de Buyer

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsdelar Set

Serveringsdelar Set från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Åry Home

Se alla produkter