Afroart - Julhänge Hjort med Väst

Jämför produkt Afroart - Julhänge Hjort med Väst online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Hjort med Väst i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Afroart Julhänge Hjort med röd väst, tillverkad i tovad ull.Ett fint julpynt att dekorera hemma med eller att ge bort när du går på glöggmingel.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Pläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Modern House

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kockums

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Broste Copenhagen

Se alla produkter