Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Julhänge Elefant 15 cm

Beställ Afroart - Julhänge Elefant 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julhänge Elefant 15 cm inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Elefant Julhänge från Afroart, en söt elefant i grå, tovad ull.Elefanten med tomteluva och de nu så trendiga rutiga pyjamasbyxorna - perfekt att hänga i tonåringens julgran.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Kon 9,7 cm Pläterad

Christmas Collectibles Julhänge Kon formgiven av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen 2022 är en detaljerad kon eller strut med ett vackert spetsliknande mönster.

Julhänget passar perfekt i din julgran men kan också komma att bli en uppskattas gåva till någon du håller av. Oavsett kommer den skapa en härlig julstämning med en stil som aldrig blir omodern,

Finns i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Iittala

Se alla produkter
Delikatesser

Delikatesser från Nicolas Vahé

Se alla produkter