Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Julhänge Ekorre 10 cm

Jämför produkt Afroart - Julhänge Ekorre 10 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Ekorre 10 cm i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Afroarts Julhänge med en Ekorre, tillverkad i tovad ull. Den söta ekorren som håller en nöt I famnen blir ett gulligt inslag i dina juldekortioner, oavsett om du väljer att hänga den i granen eller på någon annan plats hemma.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Pläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter