Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Julhänge Domherre 11 cm

Beställ Afroart - Julhänge Domherre 11 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julhänge Domherre 11 cm inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Domherre från Afroart, tillverkad i tovad ull.En vacker domherre att hänga i julgranen eller någon annanstans som behöver pyntas lite extra inför jul.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julkula 5,4 cm Palladiumpläterad -25%

Sanne Lund Traberg har gjort sin tolkning av en klassisk julkula som 2022 års Christmas Collectibles för Georg Jensen. Inspirerad av sina barndomsminnen har Sanne skapat en vackert genombruten kula som kommer reflektera ljuset runt den vackert.

Skapa en stämningfull känsla inför julen genom att dekorera din gran eller ditt hem med dessa moderna klassiker, tidlös dekoration som aldrig kommer bli omodern.

Julkulan finns även den i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Påskdekorationer

Påskdekorationer från Nääsgränsgården

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Kockums

Se alla produkter
Pastamaskiner

Pastamaskiner från Marcato

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Ekelund

Se alla produkter