Afroart - Julhänge Björn med Pullover

Jämför produkt Afroart - Julhänge Björn med Pullover online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Björn med Pullover i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Björn i Stickad Tröja, är ett bedårande julhänge från Afroart.Den söta björnen i en pullover i rött, vitt och rosa är en perfekt liten present att ta med på glöggkalas eller varför inte hänga i din julgran?Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Pläterad

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Klong

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Kosta Boda

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Yaxell

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Kosta Boda

Se alla produkter