Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Girlang Löv 235 cm

Beställ Afroart - Girlang Löv 235 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Girlang Löv 235 cm inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Handgjord girlang med löv från Afroart. Den här charmiga girlangen med löv i olika färger är perfekt att hänga i barnrummet eller i vardagsrummet.

Den är lika fin att låta hänga fritt i rummet som den är att hänga i fönstret. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julkula 5,4 cm Palladiumpläterad -25%

Sanne Lund Traberg har gjort sin tolkning av en klassisk julkula som 2022 års Christmas Collectibles för Georg Jensen. Inspirerad av sina barndomsminnen har Sanne skapat en vackert genombruten kula som kommer reflektera ljuset runt den vackert.

Skapa en stämningfull känsla inför julen genom att dekorera din gran eller ditt hem med dessa moderna klassiker, tidlös dekoration som aldrig kommer bli omodern.

Julkulan finns även den i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffepress

Kaffepress från Bodum

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Vintage

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Sauteuser

Sauteuser från Demeyere

Se alla produkter