Sidan innehåller annonslänkar

Riviera stripe badlakan multi

-50%

Jämför produkt Riviera stripe badlakan multi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Riviera stripe badlakan multi i kategorin Handdukar här hos oss.

Produktinformation

Randigt badlakan i härlig färgskala färgskala. En strandhandduk tillverkad i 100% bomull som är mjuk och skön.

Perfekt att ta med till stranden och svepa om sig efter ett dopp i vattnet. En stor och härlig handduk som passar lika bra till att torka sig med som att sola på.Denna produkt främjar en mer hållbar bomullsodling genom BCI - Better Cotton Initiative.

Se gärna också

Oliane Organic trasa Sand

Enfärgad mjuk och skön tvättlapp i 100% bomull. En mindre handduk med klassisk design och bra absorberingsförmåga som passar de flesta badrum och inredningsstilar. Vår handduksserie Oliane är tillverkat av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. GOTS-certifieringen ställer krav på att minst 70% av fibrerna skall vara ekologiskt odlade och att textilierna ska uppfylla miljö-och hälsokrav genom hela produktionsprocessen. Sociala kriterier och säkerhet för arbetarna är också inkluderat i kraven. Handduksserien finns i tre olika storlekar. Vikt 600 g/m². Maskintvätt 60 grader.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson