Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Hålslev 1 dl Vit

Beställ Kockums - Hålslev 1 dl Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Hålslev 1 dl Vit inom kategorin Hålslevar.

Produktinformation

Kockums hålslev är ett praktiskt redskap när du vill sänka ner något i en gryta eller plocka ur utan att hälla bort vätskan. Sleven har ett bekvämt skaft med upphängningskrok och finns i två färger.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra.

Slevarna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje slev är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se gärna också

Dutchdeluxes - Hålslev Trä

En elegant hålslev i akaciaträ, perfekt för kokning av grönsaker eller tillagning av buljong. Dutchdeluxes träredskap är det ultimata tillbehöret för matlagning med sitt skonsamma material som passar alla typers kokkärl och förmåga att hantera snabba temperaturväxlingar. Välj mellan åtta olika redskap i samma serie för ett vackert och pålitligt tillägg till köket.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hålslevar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Slowcookers

Slowcookers från Crock-Pot

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Global

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Eva Solo

Se alla produkter