Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Hålslev 1 dl Kräm

Beställ Kockums - Hålslev 1 dl Kräm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Hålslev 1 dl Kräm inom kategorin Hålslevar.

Produktinformation

Kockums hålslev är ett praktiskt redskap när du vill sänka ner något i en gryta eller plocka ur utan att hälla bort vätskan. Sleven har ett bekvämt skaft med upphängningskrok och finns i två färger.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra.

Slevarna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje slev är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se gärna också

Gefu - Baseline Frityrslev Rostfri

Frityrslev ur Gefus rostfria köksserie Baseline, det perfekta redskapet när du ska ta upp marinerad eller friterad mat eftersom oljan snabbt rinner snabbt av. Sleven har en hake så att du kan hänga upp den då den inte används. I Baseline-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål. Tål diskmaskin. 5 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hålslevar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Cilio

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Rösle

Se alla produkter