Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Grytlapp Zebra Ullfilt 22 cm

Beställ Afroart - Grytlapp Zebra Ullfilt 22 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Grytlapp Zebra Ullfilt 22 cm inom kategorin Grytvantar.

Produktinformation

Undvik att bränna dig på varma grytor och plåtar med denna fina handtovade grytlapp i form av en av zebra. Tillverkad i 100 % ull och gjord helt för hand i Nepals högland.

Lyser upp vilket kök som helst med sin oemotståndliga charm. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Le Creuset - Toughened Non-Stick Grillpanna Kvadratisk 23x23 cm

Kvadratisk non-stick grillpanna från Le Creuset och serien Toughened. Maten får de där snygga grillränderna och värmen leds snabbt och jämnt, vilket är idealiskt vid tillagning av snabba och välsmakande måltider.

Fantastisk non-stick-yta: testad, pålitlig och med livstidsgaranti. Pannan har genomgått oberoende laboratorietester för nötningsbeständighet vid användning av metallredskap. Toughened non-stick-sortiment har en stark och robust yta som klarar daglig användning.

Matlagningen blir nyttigare tack vare mindre användning av olja och rengöringen blir därmed också enklare - ett mycket lyckat slutresultat med andra ord.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Outset

Se alla produkter
Handtvål

Handtvål från hemtex

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bungalow

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Global

Se alla produkter