Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Träslev Oval 30 cm

Beställ Kockums - Träslev Oval 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Träslev Oval 30 cm inom kategorin Grytskedar.

Produktinformation

Träslev i obehandlat bokträ med ett klassiskt formspråk. Träslevens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kärl, stekpannor eller gjutjärnsgrytor och bidrar därför inte till något onödigt slitage.

Slevar kan man inte få för många av och hos Kockums Jernverk finns fler modeller att komplettera med. Den naturliga variationen i träet gör varje slev unik. .

Se gärna också

de Buyer - B Bois Serveringssked med Hål 33,5 cm -25%

Snygg och praktisk serveringssked från De Buyer som är en del av den eleganta serien B Bois. Skeden är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och handtaget är tillverkat i bokträ - två mycket hållbara material. Hålet i skeden är perfekt för avrinning då man vill servera mat utan att få med för mycket spad på tallriken.

Skeden är behandlad med bivax och har ett ergonomiskt utformat handtag vilket gör den bekväm att använda och med ett praktiskt hål vilket gör den enkel att hänga upp mellan användningarna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grytskedar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Emerio

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Table Top Stories

Se alla produkter
Posters

Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter