Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Träslev med hörn 30 cm

Jämför produkt Kockums - Träslev med hörn 30 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Träslev med hörn 30 cm i kategorin Grytskedar här hos oss.

Produktinformation

Träslev i obehandlat bokträ med ett klassiskt formspråk. Träslevens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kärl, stekpannor eller gjutjärnsgrytor och bidrar därför inte till något onödigt slitage.

Med hjälp av slevens kantiga hörn kommer man enkelt åt att röra runt ända ut i kanten av grytan. Slevar kan man inte få för många av och hos Kockums Jernverk finns fler modeller att komplettera med.

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Slev Ek -18%

Slev ur Eva Solos serie Nordic Kitchen. Den här är ett allsidigt redskap till köket, som gör matlagningen enklare. Det rustika skaftet i ek och den svarta silikonen gör redskapet både praktiskt och snyggt. Precis som en skarp kökskniv kan en bra stekspade eller grytsked göra stor skillnad när grytor och stekpannor står på spisen och du är igång med matlagningen.

Nordic Kitchens redskap har ett bekvämt grepp och fungerar med alla typer av beläggningar i grytor och stekpannor. Silikonen göra att råvarorna släpper lätt när du använder redskapen och är skonsam mot dina kastruller och stekpannor.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grytskedar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Leonardo

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Wilfa

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Blomus

Se alla produkter