Kochblume - Serveringssked SilIkon 30 cm Grå

Jämför produkt Kochblume - Serveringssked SilIkon 30 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Serveringssked SilIkon 30 cm Grå i kategorin Grytskedar här hos oss.

Produktinformation

Smidig slev i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage, perfekt till omrörning av såser och servering av alla typer av mat. Skeden är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Grytsked Ek

Liten grytsked ur Eva Solos serie Nordic Kitchen. Den här är ett allsidigt redskap till köket, som gör matlagningen enklare. Det rustika skaftet i ek och den svarta silikonen gör redskapet både praktiskt och snyggt. Precis som en skarp kökskniv kan en bra stekspade eller grytsked göra stor skillnad när grytor och stekpannor står på spisen och du är igång med matlagningen.

Nordic Kitchens redskap har ett bekvämt grepp och fungerar med alla typer av beläggningar i grytor och stekpannor. Silikonen göra att råvarorna släpper lätt när du använder redskapen och är skonsam mot dina kastruller och stekpannor.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grytskedar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Lampor hängande

Lampor hängande från PR Home

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Horwood

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gefle

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter