Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - SÅLD Gryta med Lock

Jämför produkt Kockums - SÅLD Gryta med Lock online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - SÅLD Gryta med Lock i kategorin Grytor här hos oss.

Produktinformation

Gryta med lock gjort i emalj från Kockums, märkning Kockum Sweden 504.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Eva Solo - Eva Trio Gryta 10 L

Stor Gryta eller Soppkastrull från Eva Solo, tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.

Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, hantag är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.

Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.

"Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”

Sten Slot
Finansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grytor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Born in Sweden

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Blomus

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från KitchenAid

Se alla produkter