Sidan innehåller annonslänkar

Air Oval Gryta med Lock 5,7 liter Ø30 cm Aluminium Grå

Jämför produkt Air Oval Gryta med Lock 5,7 liter Ø30 cm Aluminium Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Air Oval Gryta med Lock 5,7 liter Ø30 cm Aluminium Grå i kategorin Grytor här hos oss.

Se gärna också

GreenPan - Barcelona Pro Fiskpanna / Stekpanna 33 cm -25%

Stor stekpanna i aluminium som är speciellt utformad för fisk med en diameter på 33 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.

Stek alla möjliga sorters fisk med denna unikt utformade stekpanna som är speciellt framtagen för tillagning av havets delikatesser. Fiskpannan är tillverkad i extra tjock aluminium och är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och detta betyder att den är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.

GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Äggkoppar

Äggkoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Tramontina

Se alla produkter
Durkslag och silar

Durkslag och silar från Rösle

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Kitchenaid

Se alla produkter