Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Grytlapp Ullfilt 22 cm Räv

Beställ Afroart - Grytlapp Ullfilt 22 cm Räv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Grytlapp Ullfilt 22 cm Räv inom kategorin Grytlappar.

Produktinformation

Undvik att bränna dig på varma grytor och plåtar med denna fina handtovade grytlapp i form av ett av skogens djur. Tillverkad i 100 % ull och gjord helt för hand i Nepals högland.

Lyser upp vilket kök som helst med sin oemotståndliga charm. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Le Creuset - Toughened Non-Stick Sauteusegryta med glaslock 28 cm

Denna sauteusegryta från Le Creuset har en non-stick-yta som är något utöver det vanliga. Den är en del av serien Toughened och gör verkligen skäl för sitt namn med sin yta som är mycket nötningsbeständig, och tillverkad för att stanna i ditt kök under många år framöver. Använd den på spisen eller i ugnen och utan lock som en roaster eller ugnsform. De djupa kanterna gör det enkelt att röra och ser till att du undviker skvätt och spill. När maten är klar på spisen ta med sauteusen till bordet och servera med stil.

Denna gryta finns i två storlekar, detta är den mindre modellen och den rymmer 5,4 liter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Sthål

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rory Dobner

Se alla produkter