Afroart - Grytlapp Zebra Ullfilt 22 cm

Jämför produkt Afroart - Grytlapp Zebra Ullfilt 22 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Grytlapp Zebra Ullfilt 22 cm i kategorin Grytlappar och grytvantar här hos oss.

Produktinformation

Undvik att bränna dig på varma grytor och plåtar med denna fina handtovade grytlapp i form av en av zebra. Tillverkad i 100 % ull och gjord helt för hand i Nepals högland.

Lyser upp vilket kök som helst med sin oemotståndliga charm. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Marimekko - Ekokuun Ugnsvante 31x15 cm Grön/Oblekt Bomull -25%

Vadderad ugnsvante som mäter 31x15 cm i en blandning av bomull och linne och med Marimekkos nyframtagna Elokuun Varjot-mönster.

Denna granna ugnsvante kommer både att skydda dina händer från värme och ge dig ett leende på läpparna vid användning tack vare sitt vackra växtmönster som för tankarna till sensommarens natur och grönska. Själva mönstret heter Elokuun Varjot - vilket är finska för ”augustiskuggor” - och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till just grönska, frihet och varma vindar. Vanten är vadderad för högsta möjliga skydd och har en ögla för enkel upphängning.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cocktailglas

Cocktailglas från Modern House

Se alla produkter
Vinkylare och champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från Pulltex

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från House Doctor

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Peugeot

Se alla produkter