Afroart - Grytlapp Ullfilt 22 cm Räv

Jämför produkt Afroart - Grytlapp Ullfilt 22 cm Räv online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Grytlapp Ullfilt 22 cm Räv i kategorin Grytlappar och grytvantar här hos oss.

Produktinformation

Undvik att bränna dig på varma grytor och plåtar med denna fina handtovade grytlapp i form av ett av skogens djur. Tillverkad i 100 % ull och gjord helt för hand i Nepals högland.

Lyser upp vilket kök som helst med sin oemotståndliga charm. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Dexam - Morris & Co x Dexam Strawberry Thief Grytlapp Röd -25%

Grytlapp från serien Strawberry Thief från Dexam är perfekta för all hantering utav varma objekt i köket. Gjord av 100 % bomull och tål maskintvätt.

Denna Strawberry Thief Grytlapp är ett samarbete mellan de engelska företagen Morris & Co och Dexam.
Klassiska motivet Strawberry Thief är formgivet av William Morris och kommer garanterat att pryda sin plats i köket. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

William Morris (år 1834-1896) var en konstnär, filosof och politisk tänkare, men också en enastående och inflytelserik designer, som genom sitt företag Morris & Co designade den tidens mest moderiktiga och spännande tapeter och tyger. Dessa mönster har med åren blivit riktiga klassiker!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Gense

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Le Creuset

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Le Creuset

Se alla produkter