Lotus

Lotus - Pelarbord till LotusGrill Classic & XL

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ställ din Lotus-grill på detta pelarbord, passar Classic och XL och ger dig en bekväm grillning. Smart att ta med sig i husvagnen eller husbilen, den är enkel att montera isär och tar liten plats. Stativet är tillverkat av hårt stål, vilket gör stativet mycket stabilt och robust. Stativet är halksäkert i botten. Du får ett stativ med två utbytbara stödplattor, den ena lämplig för den normala LotusGrill Classic och den andra för LoutsGrill XL. Vikten är 7,8 kg.


Jämför produkt Lotus - Pelarbord till LotusGrill Classic & XL online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lotus - Pelarbord till LotusGrill Classic & XL i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Kategori: Grilltillbehör
Artikelnummer: 127798
Visa fler

Från kunskapsbanken

Lotus

Lotus har olika betydelser:

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.