Big Green Egg - Modulställning Expansion Frame


Jämför produkt Big Green Egg - Modulställning Expansion Frame online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Modulställning Expansion Frame i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Produktinformation

Med detta ramverk från Big Green Egg har du en bra start till ditt nya utekök. Du kan skräddarsy den helt efter dina önskemål och lägga till de insatsskivor du önskar, och byta ut efter ett tag, eller byta plats på dem - massor av valmöjligheter.

Välj till skivor i acaciaträ, rostfritt stål eller gallerhyllor, välj det du gillar bäst. Nedre hyllramen består av stål som ger stabilitet och är motståndskraftigt.

Toppram och ben i aluminium - om pulverlacket repas förblir ramen rostfri. Trevliga tillbehör att köpa till är låsbara hjul och krokset. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.