Sidan innehåller annonslänkar
Big Green Egg

Big Green Egg - Hyllskiva i Acacia

Kontrollera pris
-25%
Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Hyllskiva i Acacia online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Hyllskiva i Acacia i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Produktinformation

Hyllskiva i acacia till ramverket till Big Green Egg. Designat för utomhusbruk med lameller och galvaniserade skruvar.

Du kan designa din grillplats precis som du vill ha den genom att lägga till flera ramar och hyllor. Börja med ramkonstruktionen och bygg sedan ut den med de hyllor du vill ha, det finns hyllor av rostfritt stålgaller och rostfritt stål också.

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).