Sidan innehåller annonslänkar
Big Green Egg

Big Green Egg - Hållare till grill

Kontrollera pris
-25%
Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Hållare till grill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Hållare till grill i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Produktinformation

Denna hållare Nest Utility Rack från Big Green Egg håller grillgaller och pizzasten på plats. Du fäster hållaren enkelt på sidan av grillen med en snabb och enkel kläminstallation.

Den har två fack, så du kan förvara galler och pizzasten där samtidigt. Hållaren kan sitta där i alla väderförhållanden eftersom den är tillverkad av rostfritt stål 304.

Förvaring kan man aldrig få för mycket av och var sak på sin plats är ju alltid trevligt. Passar alla Big Green Egg-modeller förutom Mini och MIniMax. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.