Big Green Egg

Big Green Egg - Gallerhylla EGG Frame XL

Kontrollera pris
-25%
Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Gallerhylla EGG Frame XL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Gallerhylla EGG Frame XL i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Produktinformation

EGG Frame XLarge är tillverkade av pulverlackerat aluminium och stål, levereras med rostfri gallerhylla, krokar för dina redskap och fyra justerbara ben. Inklusive en EGG Frame, gallerinsats av rostfritt stål och Tool Hooks Fyra justerbara fötter ingår, Caster Kit, som köps separat, kan även monteras på benen Den nedre hyllramen och korsbalkarna är gjorda av stål för extra styrka Övre aluminiumram och -ben, om den pulverlackerade ytan repas, förblir ramen rostfri .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.