Looft

Looft - Looft Lighter X Sladdlös Elektrisk Grilltändare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Enkel grilltändning, överallt! På 60 sekunder! Looft har tagit sin innovation steget längre, och skapat Looft Lighter X, en sladdlös grilltändare. Kanske inte något för lättviktsvandraren, men alla andra kan nu njuta av lättstartade grillar, på campingresan, i trädgården utan eluttag eller på balkongen. Lufttändaren fungerar lika bra inomhus, perfekt för kalla vintrar när du snabbt vill få upp värmen, i den vedeldade bastun eller öppna spisen. Bara fantasin (och lagen) sätter gränser för vart du kan använda den. Looft Lighter I funkar till grillkol, briketter, ved, och pizzaugnen. Looft Lighter X är uppladdningsbar, på en laddning går det upp till 10 tändningar. Den är säker, snabb och miljövänlig och kommer med ett 36V Li-Ion Batteri. Starta grillen genom att du håller Looft Lightern mot kolet, sedan gör den unika tekniken sitt arbete och hettar snabbt upp luft och skapar gnistor och värme. Du kommer gå från hungrigt mörker till vackert glödande kol på 60 sekunder. Upprepa proceduren och håll tändaren på olika ställen för att snabba upp processen. Sen är det bara att låta grillen ta sig, och lägga upp läckerheterna på gallret.Nu är det goda livet här, bara att börja grilla! - Snabb och effektiv - Tänder grillen på 60 sekunder - Ingen tändvätska behövs - Sladdlös/uppladdningsbar - Användning upp till 10 gånger på en laddning - Laddningskabel på 1,3 m Vad som medföljer - Looft Lighter X - 36V Li-Ion Batteri - Laddare - Broschyr och säkerhetsmanual Gör såhär - Gör i ordning en hög med det bränsle du vill använda, t.ex. kol, briketter eller ved. Rör vid högen med Looft Lighters spets och tryck på knappen. - Håll din Looft Lighter riktad mot samma plats i cirka 60 sekunder. - När det uppstår gnistor eller glöd, öka avståndet till veden med några centimeter. Utrymmet gör att värmen börjar spridas - Håll kvar tändaren tills det tagit ordentlig fart, och flytta omkring den i 60 sekunders intervaller för att snabba på processen. Eller lägg den åt sidan och låt en fin glödbädd bildas under ca 20 minuter. Göra upp eld i en eldstad - Lägg veden i kors, i en fyrkant - Placera papper eller näver i toppen av brasan, under de översta vedträna. - Blås varm luft upp i skorstenen i cirka 30 sekunder för att få till ett bra drag och för att minska mängden rök som riskerar att komma ut i rummet. - Rör vid ditt utplacerade papper eller näver med spetsen på Looft Lighter och slå sedan på - När materialet har tänts på, flytta Looft Ligthern lite tillbaka och fortsätt sikta på samma plats i 60 sekunder eller tills du har en bra eld. - Låt en eventuell kaminlucka stå lite öppen medan elden tar sig. När flammorna falnat och och glödbädden börjar bildas så är det dags att lägga på 2-3 nya vedträn.


Jämför produkt Looft - Looft Lighter X Sladdlös Elektrisk Grilltändare online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Looft - Looft Lighter X Sladdlös Elektrisk Grilltändare i kategorin Grillredskap här hos oss.

Kategori: Grillredskap
Artikelnummer: 130006
Visa fler

Från kunskapsbanken

Looft

Looft är en kommun och ort i Kreis Steinburg i förbundslandet Schleswig-Holstein i Tyskland. Kommunen ingår i kommunalförbundet Amt Schenefeld tillsammans med ytterligare 21 kommuner.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Dixie

Dixie, ibland Land of Dixie eller Dixieland, benämning på sydstaterna i USA. Namnet sägs härstamma från en tiodollarssedel utgiven under tidigt 1800-tal i Louisiana med texten "Ten" på ena sidan, och "Dix" ("tio" på franska) på den andra sidan.

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.

County

Ett county (uttalas /ˈkaʊnti/) är en administrativ enhet i Storbritannien, Irland, USA, Liberia, delar av Kanada och tidigare i Nya Zeeland, det vill säga främst i engelskspråkiga länder. I Australien är countyn fastighetsindelningsenheter. County är det engelska ordet för grevskap (efter count = greve), och det brukar också översättas så för Storbritannien och Irland, men inte för USA och Kanada. Det svenska ordet län brukar översättas till county på engelska, i varje fall i Sverige och Storbritannien. Brittiska grevskap liknar Sveriges län men är mindre till ytan. USA:s countyn liknar mer Sveriges kommuner.[källa behövs]