Sidan innehåller annonslänkar

Kolgrillsfläkt Manuell

Beställ Kolgrillsfläkt Manuell på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kolgrillsfläkt Manuell inom kategorin Grillredskap.

Se gärna också

Kamado SUMO - Träkol Marabu Premium 9 kg

Träkol Marabu Premium från Kamado SUMO. Påsen innehåller 9 kilo högkvalitativ träkol med utmärkta egenskaper för din grillning. Marabu har hög densitet och brinner med hög värme, med mycket liten doft eller rök och med lång brinntid.

Marabu-kolet tillverkas på Kuba, traditionellt från grenar och av stammen från Marabù-buskarna, en vild och invasiv art. “El marabú” importerades från Afrika till Karibien på 1800-talet och har nu spridit sig alldeles för mycket, så man kämpar för att avverka så mycket det går. Det är tillverkat helt utan tillsatta kemikalier, så detta kol är ett bra val till din grillning, ur många hänseenden.

Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grillredskap

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Iittala

Se alla produkter
Julgardiner

Julgardiner från hemtex

Se alla produkter