Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Neopren

Jämför produkt Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Neopren online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Neopren i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Rostfritt och svensktillverkat Smashjärn. Platt undersida och stadigt handtag formar elegant grillningens smashed burgers.

Handtagsskydd i neopren ingår.Smashjärn av rostfritt stål. Levereras med ett handtagsskydd av neopren.Smasha sommarens godaste burgare! Denna hamburgerpress gör dig inte besviken.Kockums Jernverks Smashjärn tillverkas i Anderstorp med rostfritt stål från Avesta Nyby.Vikt 660g

Se gärna också

Kamado SUMO - Gjutjärnsgaller halvmåne till Grill Maxi 25"

Galler i gjutjärn från Kamado SUMO. Det är format som en halvmåne och ger en mycket bra värmefördelning och minimal avkylning när du lägger köttbiten på grillen. Fina grillmärken blir det också förstås! Gjutjärnsgallret passar bra att användas tillsammans med Kamado SUMOs halvmåneformade grill- och stekplatta i gjutjärn.

Du kan lägga gallret på Kamado SUMOs gallerstativ, vilket har två nivåer. När gallret är placerat på lägsta nivån, strax ovanför kolet, blir värmen riktigt hög medan man får en mer karamelliserande effekt på den övre.

Gallret är behandlat med naturlig vegetabilisk olja med en finish som gör så att råvarorna lätt släpper från ytan och som bara blir bättre och bättre ju mer du använder det.

Är designad med perfekt passform på Grill Maxi 25" men fungerar på andra grillar också, och alla hällar – induktionshäll, el eller gas. Använd den i ugnen, på grillen eller till och med över lägerelden.

Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grillredskap

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Lådor

Lådor från Hay

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Blomus

Se alla produkter