Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Läder

Beställ Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Läder på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Läder inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Rostfritt och svensktillverkat Smashjärn. Platt undersida och stadigt handtag formar elegant grillningens smashed burgers.

Smashjärn av rostfritt stål. Levereras med ett handtagsskydd av Tärnsjöläder.Smasha sommarens godaste burgare! Denna hamburgerpress gör dig inte besviken.Kockums Jernverks Smashjärn tillverkas i Anderstorp med rostfritt stål från Avesta Nyby.Vikt 660g

Se gärna också

Satake - Outdoor Grillgaller 40 cm -18%

Grillgaller i rostfritt stål med en diameter på 40 cm för matlagning utomhus från japanska Satakes Outdoor-serie.

Skydda din mat från smuts och andra ovälkomna extra ingredienser när du steker och grillar mat över öppen eld med detta praktiska grillgaller från Satake. Grillgallret läggs enkelt över en eldgrop för att skapa ett smart grillbord när du vill tillaga en riktigt saftig köttbit på campingturen, och gallret kan även användas i kombination med Satakes XL-Tripod för praktisk tillagning över lägereld och eldfat. Grillgallret mäter 40 cm i diameter och är tillverkat i hållbart rostfritt stål.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grillredskap

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter
Högtidsserviser

Högtidsserviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Posters

Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter