Kockums - Pizzaspade i Trä 40 cm x 29 cm

Jämför produkt Kockums - Pizzaspade i Trä 40 cm x 29 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Pizzaspade i Trä 40 cm x 29 cm i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Pizzaspade från Kockums. Med den här pizzaspaden för du enkelt över pizzan på stenen eller grillstålet och när pizzan är färdiggräddad tar du lika smidigt ut den.

Det perfekta redskapet för dig som älskar att baka och äta en god pizza eller den ultimata gåvan till pizza-konnässören. Pizzaspaden är tillverkad i plywood och tack vare den naturliga skiftningen i träet är varje spade unik.

Diska pizzaspaden för hand och torka av med handduk efter. Ta hand om spaden genom att med jämna mellanrum smörja in den med matolja, på så sätt håller den mycket längre. .

Se gärna också

Kamado SUMO - Gjutjärnsgaller halvmåne till Grill Maxi 25"

Galler i gjutjärn från Kamado SUMO. Det är format som en halvmåne och ger en mycket bra värmefördelning och minimal avkylning när du lägger köttbiten på grillen. Fina grillmärken blir det också förstås! Gjutjärnsgallret passar bra att användas tillsammans med Kamado SUMOs halvmåneformade grill- och stekplatta i gjutjärn.

Du kan lägga gallret på Kamado SUMOs gallerstativ, vilket har två nivåer. När gallret är placerat på lägsta nivån, strax ovanför kolet, blir värmen riktigt hög medan man får en mer karamelliserande effekt på den övre.

Gallret är behandlat med naturlig vegetabilisk olja med en finish som gör så att råvarorna lätt släpper från ytan och som bara blir bättre och bättre ju mer du använder det.

Är designad med perfekt passform på Grill Maxi 25" men fungerar på andra grillar också, och alla hällar – induktionshäll, el eller gas. Använd den i ugnen, på grillen eller till och med över lägerelden.

Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grillredskap

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Stelton

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Anders Petter

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Sabor

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Höganäs Keramik

Se alla produkter