Sidan innehåller annonslänkar
Big Green Egg

Big Green Egg - Stekspade 43 cm

Kontrollera pris
-25%
Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Stekspade 43 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Stekspade 43 cm i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Big Green Egg-stekspaden är mycket uppskattad medhjälpare i köket och vid grillningen. Med den snygga stekspaden i rostfritt stål kan du vända och flytta runt maten i panna och på grillen.

Handtaget är bekvämt att hålla i och med dess längd på 43 cm skyddas dina händer säkert från värmen. När matstunden är över kan den enkelt läggas i diskmaskinen. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.