Big Green Egg - Rengöringsborste till grillen


Jämför produkt Big Green Egg - Rengöringsborste till grillen online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Rengöringsborste till grillen i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Med rengöringsborsten Dual Brush Grid Scrubber från Big Green Egg blir rengöringen av ditt grillgaller (både rostfritt stål och gjutjärn) smidig och enkel. Grillborsten är ett praktiskt redskap som består av två skursvampar av rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag.

Det går snabbt att få grillen ren med denna praktiska borste och du kan njuta av en ren och fräsch grill när det är dags att starta upp grillningen nästa gång. Du kan även använda den till att skura ren din pizzasten. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.