Sidan innehåller annonslänkar

Big Green Egg - Måttsats 4 delar


Jämför produkt Big Green Egg - Måttsats 4 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Måttsats 4 delar i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Measuring Cups från Big Green Egg är ett behändigt måttset med fyra olika mått, tillverkat i rostfritt stål och med måttangivelser i både cup och milliliter angivet på utsidan av varje mått. Sitter ihop med en metallring för praktisk förvaring när du inte använder dom. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.